MAGAZINUL PENTRU FEMEI  

Descărcați fișierulcu produsele noastre - acolo veți găsi toate modelele de priză, împreună cu fotografii și specificații.

Cea mai bună calitate nu trebuie să meargă întotdeauna mână în mână cu un preț ridicat. Manechinele MORE Manechine outlet pentru femei sunt modele limitate de vitrine pentru femei, în exemplare unice. Fiecare dintre ele este de calitate deplină, fără deteriorări. Prețul mai mic al manechinelor este un rezultat al timpului. Manechinele pentru femei pe care le vedeți în outlet au fost concepute cu câteva sezoane în urmă.

Aici există câte ceva pentru toată lumea. Aceasta este ultima ocazie de a vă dota buticul sau atelierul cu manechine de femei realiste, care reproduc perfect silueta feminină în fiecare mic detaliu. Pozițiile creative, machiajul precis și capacitatea de a asorta peruci sunt toate caracteristici care vă vor diferenția exponatul de concurență.

Manechine de vânzare pentru femei sunt, de asemenea o gamă largă de vitrine de magazin din fibră de sticlă, într-un stil abstract, cu linii netede și forme moderne. Manechinele pentru femei sunt disponibile în alb, negru, grafit și, de asemenea, în culoarea cărnii. În ipostaze statuare clasice și în cele mai dinamice. Atât în finisaje mate, cât și lucioase.

Vânzarea de manechine pentru femei din magazine reprezintă o oportunitate unică pentru mărcile mai mici cu spațiu de expunere limitat. Ultimele piese de manechine din colecțiile trecute pot fi achiziționate aici la prețuri cu adevărat atractive, permițând menținerea celei mai înalte calități și, în același timp, optimizarea bugetului care este alocat activităților de visual merchandising.

Pe lângă punctul de vânzare de manechine pentrufemei, veți găsi în magazinul nostru și: manechine de vânzare pentru bărbați și un punct de vânzare de manechine pentru copii.