TORI ȘI ALȚII  

Manechinele sunt un substitut foarte realist al unei persoane vii. Datorită proporțiilor și dimensiunilor corpului lor, acestea fac posibilă prezentarea unei ținute într-un mod extraordinar. Produsele care se potrivesc perfect cu tendințele actuale ale modei fac ca cele mai recente stiluri să pară cu adevărat unice. Aflați despre manechinele și exponatele cu bust și când sunt cea mai populară alegere.

Modele pentru femei și bărbați

În termeni de bază, putem împărți manechinele de magazin în două grupe: pentru femei și pentru bărbați. În ambele cazuri, putem aplica un criteriu suplimentar de vârstă. Printre cele mai populare sunt manechinele de tip all-over, ceea ce nu înseamnă că acestea funcționează întotdeauna cel mai bine. Din acest motiv, în oferta magazinului nostru online veți găsi modele parțiale, adică cele care prezintă doar anumite părți ale corpului. Alegerea variantei potrivite depinde în mare măsură de sortimentul magazinului. Magazinele care vând ciorapi sau colanți aleg, de obicei, manechine doar ale picioarelor. În cazul magazinelor care vând lenjerie intimă, manechinele de magazin pentru trunchi sunt foarte populare. Dintre produsele disponibile, nu lipsesc nici modelele care prezintă constituția umană de la talie în jos și invers.

A se vedea, de asemenea, manechinele cu bust ATELIER.

Manechin cu bust

În oferta magazinului nostru online veți găsi o gamă largă de manechine de tors și vitrine pentru magazine. Din sortimentul disponibil, nu veți duce lipsă de torsuri pentru femei, bărbați și copii. Aceste produse sunt folosite de multe linii de retail. Manechinul cu tors este cel mai des folosit în magazinele care vând lenjerie intimă. De asemenea, va fi o alegere excelentă dacă aveți un spațiu mic și doriți să prezentați modele individuale de tricouri. Manechinele care prezintă partea inferioară a corpului sunt foarte des folosite în buticurile care vând pantaloni.

Subcategorii