Ajutor / Întrebări frecvente

1. Care este timpul de livrare?

Curierii noștri livrează manechinele de butic într-un interval de 2 până la 4 zile.

2. Care este timpul de așteptare pentru un manechin care nu este disponibil pe site?

Acesta variază de la 2 până la 16 săptămâni. Timpul de așteptare va fi mai scurt dacă manechinul este în producție în fabrica noastră. Pentru detalii, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.

3. Oferiți manechine de închiriat?

În general, nu închiriem manechine. Cu toate acestea, avem o rezervă specială de manechine pentru expoziții pe care le închiriem clienților noștri permanenți. Pentru detalii, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.

4. Cât cântărește un manechin complet?

În medie, un manechin de magazin cântărește între 10 și 12 kg. Avem, de asemenea, manechine speciale cu greutate redusă și torse care cântăresc aproximativ 7 kg. O parte semnificativă din greutatea cutiei cu manechinul o reprezintă suportul și ambalajul. Cutia cu manechinul cântărește între 15 și 20 kg.

5. Vindeți doar suporturile și alte elemente ale manechinului?

Da, dar le vindem doar clienților noștri permanenți. Vă încurajăm să stabiliți o colaborare constantă cu noi.

6. Care sunt condițiile pentru rezervare?

Puteți rezerva un manechin fie plătind un avans de 30% din prețul manechinului, fie semnând un contract de colaborare pe termen lung cu noi.

7. Este posibil să comand un manechin în orice culoare?

Culorile standard ale manechinelor de expoziție din magazinul nostru sunt alb (RAL9003), gri deschis (RAL7037) și gri închis (RAL7043). Oferim și serviciul de vopsire a manechinului în orice culoare la alegerea ta, însă valoarea minimă a unei astfel de comenzi este de 1500 € net.

8. Poate livrarea să fie mai rapidă decât termenul standard de realizare?

Da, dar acest lucru implică costuri suplimentare care trebuie adăugate la prețul manechinului. Pentru detalii, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.

9. Pot comanda un manechin după propria mea proiectare?

Da, dar numărul minim de manechine în comandă este de 20 de bucăți. Costul pentru un prototip al unui nou design pentru producția de manechine complete este de aproximativ 4500 €. Timpul de realizare pentru un astfel de prototip este de minim 4 săptămâni.

10. Unde producem manechinele?

Manechinele noastre sunt produse în Polonia și în Asia. Majoritatea manechinelor noastre de expoziție sunt produse în China din cauza optimizării costurilor. Realizarea unui manechin complet este foarte consumatoare de timp și necesită multe ore de muncă manuală - toate elementele trebuie să se potrivească perfect. În Polonia producem proiecte "cousu-main" și produse mai mici, cum ar fi suporturi pentru mâini, capete sau manechine pentru lenjerie intimă.

11. Care sunt dimensiunile bazelor?

Avem două tipuri standard de baze. Bazele metalice, pătrate, au lungimea și lățimea de 38 cm, grosimea de 4 mm și o greutate de 4,5 kg. Bazele de sticlă sunt rotunde, au diametrul de 42 cm, grosimea de 1 cm și o greutate de 2,2 kg. De asemenea, avem baze cu alte dimensiuni non-standard. Pentru detalii, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.

12. Se poate schimba culoarea materialului de pe un manechin căptușit cu material textil?

Da, la cerere specială putem produce un manechin cu orice căptușeală sau să înlocuim căptușeala la un croitor specializat. Acest serviciu implică o taxă suplimentară și un timp de realizare mai îndelungat.

13. Avem suporturi ajustabile pentru torsurile manechinelor?

Nu. Cu toate acestea, înălțimea manechinului poate fi reglată prin așezarea mai adâncă sau mai puțin adâncă a tijei prinsă de bază.

14. De ce costă atât de mult transportul?

Costurile de transport includ asigurarea că coletul este livrat fără deteriorări. În plus, prețul transportului depinde de dimensiunile manechinului din magazin. Transportul pentru un manechin neobișnuit costă mai mult decât transportul pentru un manechin de dimensiuni standard.

15. Pot fi combinate picioarele/torso-ul/mâinile de la un model cu elemente din alt model?

Nu. Mâinile și picioarele nu pot fi combinate cu orice torso de manechin, deoarece piesele nu vor fi compatibile între ele. Elementele fiecărui manechin sunt strict potrivite în cadrul aceluiași model.

16. Care este garanția?

Perioada de garanție este de 24 de luni.

17. Cum se asamblează un manechin complet?

Începeți prin dezasamblarea tuturor elementelor din cutie, dar asigurați-vă că nu amestecați elementele din diferite modele. Apoi, treceți la baza și montați tija. Așezați apoi picioarele manechinului pe tijă. Potriviți torsul la picioare, apoi montați mâinile și brațele. Găsiți un scurt videoclip cu instrucțiuni pas cu pas despre cum să asamblați un manechin pe canalul nostru de YouTube.

18. Ce voi găsi în cutia cu manechinul complet?

Veți găsi o bază cu tijă și piesele manechinului strâns înfășurate în spumă specială pentru a minimiza riscul de vătămare, zgârieturi și lovituri.

19. Dacă comand un torso, voi primi și suportul în set?

Nu. Alegerea unui suport adecvat pentru un tors este alegerea dumneavoastră. Acestea se comandă separat.

20. Picioarele nu intră sau nu se rotesc?

Trebuie să aveți foarte mare grijă cu manechinul de magazin. În timp ce asamblați piesele manechinului, nu încercați să "luptați" cu fixările. Nu împingeți sau forțați piesele manechinului, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea permanentă a acestuia. Trebuie să prindeți fiecare piesă cu simțire, rotind fixările ușor în stânga și în dreapta până când mecanismul se declanșează și piesa respectivă (picioare, mâini, brațe) este fixată pe tors.

Dacă acest lucru nu ajută, slăbiți șuruburile fixărilor cu o cheie sau un șurubelniță. Dacă nici acest lucru nu rezolvă problema, puneți o cantitate mică de săpun lichid, ulei sau vaselină pe partea de jos a fixării (aveți grijă să nu murdăriți suprafața manechinului). Apoi, încercați din nou să conectați piesele manechinului. Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu funcționează, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.

21. Torso-ul nu intră sau nu se rotește?

La fel ca în cazul picioarelor și a altor membri, fixați torsul la picioarele manechinului cu grijă și atenție. Dacă totuși nu puteți conecta torsul și picioarele manechinului, slăbiți șurubul în fixarea cu o cheie sau o șurubelniță. Dacă întâmpinați în continuare probleme, puneți o cantitate mică de săpun lichid, ulei sau vaselină pe partea de jos a fixării. Dacă toate aceste metode nu rezolvă problema, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți.