Garanția pentru manechine

Mai multe manechine sunt manechine de înaltă calitate. Suntem încrezători că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde. Sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate, cu atenție la fiecare detaliu. De aceea, suntem bucuroși să vă oferim o garanție de 24 de luni pentru manechinele noastre. Știm foarte bine că vă doriți ca investiția dumneavoastră să dureze ani de zile.

Manechinele de calitate nu sunt doar o chestiune de estetică!

Le spunem deseori clienților și partenerilor noștri că merită să pariem pe o manoperă de precizie, pe manechine turnate și pe un design modern. Manechinele de calitate sunt mai mult decât estetica unor vitrine creative. Calitatea este urmată de durabilitate și comoditate. Materiile prime pe care le folosim nu se decolorează și nu se deformează. Ele sunt ușoare și facilitează munca zilnică în buticuri. Toate acestea reduc riscul de deteriorare mecanică, maximizând durata de viață a exponatelor.

Ce acoperă garanția pentru manechine?

Garanția pentru manechinele din magazine acoperă orice defecte de fabricație. Puteți beneficia de ea timp de 24 de luni. Nu uitați să inspectați cu atenție manechinele atunci când le ridicați.

Vă rugăm să rețineți că garanția pentru manechine nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neglijentă a produselor.

Luăm în considerare fiecare reclamație în parte. Dacă aveți îndoieli cu privire la faptul că un posibil defect este acoperit de garanția manechinelor - contactați managerul dvs. de cont: magazin@moremannequins.ro