AS-FB2-WM

AS-FB2-WM Mâini interschimbabile

SKU: AS-FB2-WM

Acest produs nu mai este in stoc

55,00 € fara TVA

gwarancjaGaranție de 10 ani

ubezpieczenieAsigurare în timpul transportului

ekologiaPrietenos cu planeta

Informatii

Brațele noastre inovatoare pentru poziții de tip "cocoșat" sunt soluția care te va ajuta să revigorezi prezentările și să întărești mesajul mărcii tale. Cu ajutorul lor, poți crea până la 4 combinații diferite de poziționare folosind doar un manechin.

De ce Brațele Schimbabile - Expoziție Versatilă de Magazin:

Versatilitate: Brațele noastre permit ajustarea ușoară a poziției manechinului pentru orice decor și mesaj. Poți schimba cu ușurință setările, adaptând prezentarea pentru diferite sezoane, colecții sau oferte speciale.

Ergonomie Simplă a Muncii: Lucrul cu produsul nostru este rapid! Le scoți, le pui, ești gata - fără complicații, fără a pierde mult timp.

Calitate Înaltă a Materialelor: Brațele noastre sunt făcute din fibră de sticlă durabilă, ceea ce garantează fiabilitatea și rezistența lor. În plus, sunt acoperite cu un strat anti-zgârieturi, care le protejează de zgârieturi și deteriorări, prelungind semnificativ durata de viață a produsului.

Mâini Decorative de Femeie Unice: Produsul nostru nu este doar funcțional, ci arată și atractiv. Mâinile decorative de femeie adaugă eleganță și farmec, atrăgând atenția clienților și accentuând stilul magazinului tău.

Brațe Schimbabile pentru Manechinul Feminin - Optează pentru Versatilitate

Brațele Schimbabile sunt un element cheie care te va ajuta să te evidențiezi pe piață. Însuflețește-ți prezentările, creează aranjamente unice și convinge clienții să cumpere. Cu ajutorul brațelor noastre, poți crea multe combinații interesante cu un singur manechin. Cumpărând produse din cea mai nouă linie a noastră, faci o investiție conștientă pe termen lung, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Fisa tehnica

Material fibră de sticlă
Culoare alb mat RAL9003

Recenzii

Scrieti o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie: