FS-WM

FS-MW

SKU: FS-MW

45,00 € fara TVA

gwarancjaGaranție de 10 ani

ubezpieczenieAsigurare în timpul transportului

ekologiaPrietenos cu planeta

Informatii

Capul ecologic al manechinului este cheia către posibilități nelimitate de stilizare. Indiferent dacă prezinți îmbrăcăminte pentru tineri, echipamente sportive sau creații elegante. Rotind capul manechinului în orice direcție, aduci dinamică și mișcare în prezentare. Această caracteristică remarcabilă permite introducerea cu ușurință a manechinului în poziții diverse.

Cele Mai Importante Avantaje ale Capului Schimbabil al Manechinului:

Possibilitatea de Rotire a Capului: O caracteristică unică care permite prezentarea dinamică a hainelor din orice unghi, captivând privirea clienților din toate direcțiile.

Strat Anti-Zgârieturi: Garanția unei durabilități mai mari a produsului datorită unui strat special care protejează fața manechinului împotriva zgârieturilor, păstrând-o în stare intactă.

Durabilitate Durabilă într-o Ediție Specială

Capul manechinului, realizat din fibră de sticlă durabilă, oferă nu numai o estetică plăcută, ci și o durabilitate pe termen lung. Stratul anti-zgârieturi garantează că, chiar și în cazul schimbărilor frecvente ale elementelor expuse, nu vor apărea daune sau zgârieturi suplimentare. Capul semi-realist va adăuga un caracter extrem de feminin expoziției tale. Se va potrivi cu ușurință în orice tip de aranjament. Poți schimba capetele cu ușurință în funcție de concept și tendințele în schimbare. Optează pentru atemporalitate!

Fisa tehnica

Material fibră de sticlă
Culoare alb mat RAL9003

Recenzii

Scrieti o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie: