Manechin folosit și manechin nou - de ce merită să înlocuim manechinele?

Manechin folosit și manechin nou - de ce merită să înlocuim manechinele?

Manechinele sunt un element indispensabil al expunerii în vitrinele magazinelor. Rolul lor este de a atrage atenția clienților și de a-i încuraja să facă cumpărături. Odată cu reîmprospătarea expunerii și cu schimbarea frecventă a hainelor, manechinele pot suferi uzură. De asemenea, trendurile se schimbă - ceea ce era la modă acum câțiva ani nu este neapărat la fel de potrivit acum. Astăzi, căutăm răspunsuri la întrebarea când și dacă merită să înlocuim un manechin folosit? Sau poate să optăm pentru renovare? 1. Un manechin folosit de înaltă calitate poate fi folosit timp de câțiva ani. În caz de necesitate, poate fi supus unei renovări și poate primi o a doua viață. 2. Manechinele sunt un element important în crearea unei imagini pozitive a mărcii. 3. Schimbarea manechinelor este un proces inevitabil, din cauza schimbării trendurilor.

De ce merită să înlocuim manechinele folosite?

Un manechin vechi în vitrina magazinului poate afecta negativ percepția colecției. Materialul uzat, ciobit sau rupt va face ca întregul aspect să nu arate cum am dori. Hainele care îmbracă un manechin folosit nu vor fi la fel de atrăgătoare ca pe un model nou.

Se poate întâmpla ca un potențial cumpărător să nu dorească să intre în magazin, deoarece vitrina nu îi va face o impresie pozitivă. Acest lucru se va traduce într-o vânzare mai scăzută. Merită să acționăm pozitiv asupra subconștientului clienților pentru a construi o imagine adecvată a mărcii în mintea lor. Manechinele ar trebui să fie tratate ca o formă de publicitate a magazinului. Ele sunt cartea noastră de vizită, pe care, așa cum știm, trebuie să o îngrijim.

Este mai bine să înlocuim manechinul vechi cu unul nou, chiar și din motive de marketing. Această schimbare aparent mică poate avea un impact pozitiv asupra percepției magazinului printre potențialii clienți.

używany manekin

Manechin folosit - când ar trebui să-l înlocuim?

Înlocuirea unui manechin cu unul nou poate fi inevitabilă. Frecvența schimbărilor depinde, totuși, de modelul achiziționat inițial. Un manechin folosit ieftin trebuie să fie schimbat des, chiar și o dată pe an. Modelele de înaltă calitate sunt foarte rezistente și pot fi folosite cu succes timp de mai multe sezoane (3-5 ani). O vopsea corectivă este inclusă în setul lor, ceea ce permite îndepărtarea rapidă a semnelor minore de uzură.

Manechinele diferă între ele prin metoda de fabricație, modul de asamblare a elementelor și materialele utilizate. Chiar și mici detalii fac ca diferența între un manechin ieftin și unul de înaltă calitate să fie ușor de observat. Este cu siguranță mai bine să alegem calitatea de fabricație - un manechin aparent mai scump va fi de fapt o soluție mai economică, deoarece nu va necesita o înlocuire frecventă.

Cum se schimbă trendurile legate de manechine?

O parte importantă a prezentării vizuale este crearea imaginii companiei. Vitrinele magazinelor cu manechine joacă un rol important. Trendurile se schimbă constant - inclusiv cele în lumea manechinelor. Merită să le urmărim și să fim la curent cu ele, iar dacă este necesar, să reacționăm. Dacă ne pasă de o prezentare corespunzătoare a hainelor și de încurajarea clienților să facă cumpărături, nu putem permite ca un manechin vechi să "decorze" vitrina noastră.

Renovarea unui manechin - merită?

Cu siguranță merită să renovezi un manechin. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesar să investim în modele de înaltă calitate - deoarece doar acestea pot fi renovate. După un astfel de procedeu, manechinele pot fi folosite cu succes pentru încă 3-5 ani. De asemenea, în timpul renovării, putem decide să schimbăm culoarea modelului - ceea ce oferă oportunități mai mari pentru a crea o formă interesantă care să se încadreze în trendurile actuale.

Merită să investim în elemente de expunere de înaltă calitate. În acest fel, chiar și un manechin folosit poate fi folosit pentru a prezenta multe colecții.