Ai nevoie de ceva? Cumpără-l! Manechine disponibile imediat.

Ai nevoie de ceva? Cumpără-l! Manechine disponibile imediat.

Una dintre caracteristicile distinctive ale MORE Mannequins este posibilitatea de a personaliza manechinele și de a le adapta aspectul la nevoile individuale, deși pregătirea unui astfel de produs durează mai mult. Cu toate acestea, avem, de asemenea, resurse impresionante de depozit cu manechine gata pregătite disponibile imediat! Ce produse oferim, care este timpul de livrare și care sunt clienții care folosesc cel mai des resursele noastre de depozit?

Manechine disponibile imediat și livrare rapidă

Depozitul MORE Mannequins este situat în Varșovia - aici stocăm peste 4000 de manechine gata de a fi livrate imediat. Ne străduim să menținem în permanență disponibilitatea celor mai populare colecții, oferind astfel clienților noștri o gamă largă de produse. Procesăm atât comenzile unitare, cât și solicitările mai avansate. Pentru unul dintre magazinele de îmbrăcăminte cu locații în Polonia și în întreaga Europă, am livrat peste 1000 de manechine în decurs de două săptămâni! Cheia pentru îndeplinirea acestei comenzi a fost experiența noastră și o planificare logistică eficientă. Clientul ne-a furnizat o listă de magazine și manechine, iar noi am organizat eficient întregul proces.

Stocurile noastre de depozit sunt folosite în principal de către afacerile mici și mijlocii, care pot comanda oricând orice cantitate de produse disponibile. Acest lucru este în mod deosebit benefic pentru ei în cazul extinderii bruște a colecțiilor magazinelor lor. Putem livra manechine în următoarea zi lucrătoare în Polonia și în termen de 3 zile în Europa. Deși expediem, de asemenea, produsele noastre în țări precum Qatar sau SUA.

Cele mai bune colecții de manechine disponibile imediat - ce să alegi?

Viteza de livrare este importantă, dar calitatea produselor disponibile imediat în magazinul nostru online este și mai crucială. Variația colecțiilor cu o gamă largă de aplicații vă permite să alegeți silueta sau stilul potrivit pentru manechin, chiar și pentru prezentările cele mai exigente. Manechinele din oferta noastră mențin standarde ridicate de prelucrare și vor prezenta hainele în mod corespunzător. Iată câteva colecții recomandate, categorisate în funcție de scopul lor.

Cel mai bun alegere de preț - În această categorie, recomandăm în mod deosebit SERIA 900. Manechinele sunt disponibile în 4 poziții standard, potrivite pentru multe stiluri.

Versatilitate - Subliniem manechinele din linia AEGON, cu o selecție mare de siluete - 17 modele feminine gata pregătite și 14 modele masculine. Această colecție minimalistă poate fi folosită pentru prezentarea costumelor, rochiilor de seară, precum și a ținutelor sportive sau casual.}

Eleganță - Colecția ONE este populară în această categorie. Seria prezintă manechine în poziții simple și clasice, permițând prezentarea eficientă a fiecărei piese vestimentare, în special a costumelor.

Clasic - După cum sugerează și numele, recomandăm alegerea colecției CLASSIC MODERN, o combinație de stil vintage cu elemente moderne subtile.

Prezentare de grup - Linia INDIVIDUAL merită o atenție deosebită în această categorie. Designul său modern - linie corporală abstractă, forme rotunjite, gât lung, picioare, brațe și mâini alungite - se potrivește perfect prezentărilor de grup, arătând manechine în poziții dinamice (există 13 la alegere).

Manechine pentru copii - Printre manechinele pentru copii, se evidențiază linia ID, bestseller, și noua linie TOMBOY, care arată poziții dinamice adoptate de copii în timpul jocurilor sau activităților fizice.

Exclusivitate - Linia ICON a manechinelor este dedicată în mod special buticurilor exclusive. Stilul se bazează pe aspectul unor dive celebre din anii 20-30.

Colecție pentru tineri - Colecția IN TOUCH a fost creată pentru a prezenta stilurile persoanelor sub 25 de ani. Manechinele creează compoziții arătând tineri împreună, de exemplu, în timpul întâlnirilor sociale sau a conversațiilor relaxate.

Pe lângă acestea, oferim și manechine specializate pentru sarcină, mărimi mari și prezentări packshot.

Calitate, viteză de operare, consultanță - veți găsi toate acestea la MORE Mannequins!

După cum le spunem adesea clienților noștri, este mai bine să cumpărați un număr mai mic de manechine realizate din materiale mai bune decât să vă concentrați exclusiv pe cantitate. Produsele noastre reprezintă o investiție pe termen lung pentru că se remarcă prin calitatea și calitățile estetice excepționale, permițând o prezentare eficientă a stilurilor.

La fiecare etapă, oferim clienților noștri consultanță - puteți consulta specialiștii noștri telefonic pentru a alege manechinele potrivite în funcție de scopul lor, natura magazinului sau spațiul disponibil într-o anumită locație. Avem și un showroom în Varșovia, unde clienții pot veni să vadă manechinele și să vadă cum arată hainele pe un model specific - în acest caz, cei interesați se pot baza și pe sfaturile profesionale ale specialiștilor MORE Mannequins. Livrare rapidă, gamă largă și posibilitatea de a alege asigură un compromis pentru clienții noștri între o calitate foarte bună și un preț bun!