BĂRBAȚI OUTLET  

Descărcați fișierulcu produsele noastre - acolo veți găsi toate modelele de priză, împreună cu fotografii și specificații.

Dacă, atunci când cumpărați manechine, prețul este un argument la fel de important pentru dumneavoastră ca și calitatea - sunteți în locul potrivit. Acesta este ultimul moment pentru a vă dota buticul sau atelierul cu exponate din colecțiile limitate ale MORE Mannequins. În secțiunea outlet de manechine pentru bărbați, veți găsi manechine pentru bărbați selecționate, de înaltă calitate, la prețuri atractive. Printre acestea se numără manechine sportive și manechine abstracte din fibră de sticlăcu o sculptură perfectă. Corp de manechin fără capCorpul manechinului fără cap, a cărui formă amintește de statuile grecești, sau manechine masculine realiste, la care s-a avut grijă de fiecare detaliu, cum ar fi machiajul și reproducerea expresiei faciale umane.

Vânzarea de manechine este oportunitatea perfectă pentru buticurile intime, mai mici, care sunt în căutarea unor piese unice de prezentare de înaltă calitate. Prețul manechinelor este redus cu cel puțin câteva zeci de procente, fiecare model fiind la preț întreg și fără nicio deteriorare.

Colecții limitate de manechine sunt create într-un număr limitat de exemplare, ceea ce vă oferă garanția unui display unic, care va diferenția brandul de concurență. Propunerile de outlet pentru manechine pentru bărbați sunt actualizate în mod constant. Toate modelele sunt disponibile într-o gamă limitată, dacă sunteți interesat de un display mai extins - nu ezitați să contactați supervizorul de vânzări. Pe lângă outlet-ul de manechine pentru bărbați, în magazinul nostru veți găsi și: manechine pentru femei la prețuri mici și un punct de vânzare de manechine pentru copii.