AURA  

Prezentăm AURA - quintesența eleganței și inovației în domeniul manechinelor sustenabile, realizată cu precizie pentru brandurile exigente ale industriei modei de astăzi.

Încorporate în linia de WISE Mannequins, manechinele de îmbrăcăminte AURA aduc o sinteză a sustenabilității, durabilității fără egal și ușurinței în manipulare, adresându-se comercianților cu amănuntul și merchandiserilor vizuali care aspiră să-și prezinte îmbrăcămintea în cel mai sofisticat mod posibil.

Sustenabilitatea la bază

AURA este un far al responsabilității față de planetă, aliniindu-se angajamentului ferm al WISE Mannequins față de sustenabilitate:

 • Emisii reduse de CO2: Realizată din ABS, AURA reduce emisiile de CO2 cu 60% în comparație cu manechinele convenționale din FRP, reprezentând o alegere mai ecologică pentru nevoile dvs. de afișare.
 • Viziunea Zero Deșeuri: Cu mândrie 100% reciclabilă, AURA susține un viitor în care vânzarea cu amănuntul de modă lasă amprente. minime asupra mediului înconjurător.
 • Siguranță și responsabilitate: Asigurând un mediu de producție netoxic și sigur, AURA provine din practici responsabile de gestionare a deșeurilor, cu un program profund "1 manechin = 1 copac" pentru a-și consolida angajamentul față de mediu.
 • Autenticitate în sustenabilitate: Cu o poziție clară împotriva greenwashing-ului, AURA reprezintă vârful producției de manechine sustenabile disponibile în prezent.

Durabilitate redefinită

Proiectată să reziste, AURA stă neclintită în fața testelor timpului:

 • Irupțibilă: Datorită compoziției sale robuste din ABS, AURA își provoacă normele, promițând manechine de îmbrăcăminte care nu vor ceda uzurii mediilor de vânzare cu amănuntul.
 • Rezistență la foc: Retardantul la flacără 5VB asigură că siguranța merge mână în mână cu durabilitatea.
 • Protecție împotriva zgârieturilor: Un strat anti-zgâriere protejează aspectul imaculat al AUREI, asigurându-i longevitatea.
 • Stabilitate și putere: Susținută de o bază metalică și o potrivire durabilă a vițelului, AURA rămâne fermă și sigură în orice mediu.

Ușurința manipulării

AURA transcende convenționalul, oferind simplitate și confort:

 • Design de poziție dreaptă: Realizate pentru eleganță și îmbrăcăminte fără efort, pozițiile lor drepte servesc ca pânză perfectă pentru povestirea modei.
 • Interșanjabilitate și inovație: Cu designuri variate de brațe cu fixare magnetică și opțiunea de cap rotativ, AURA se adaptează nevoilor dvs. de merchandising vizual.
 • Asamblare simplificată: Cu un cod QR pe fiecare cutie care duce la instrucțiuni de asamblare prin video, configurarea este fără sudură și simplă.

Perfectă pentru brandurile de modă pentru adulți, AURA nu este doar un alt manechin sustenabil; este o mărturie a viitorului prezentării la vânzare cu amănuntul. Este proiectată pentru magazinele care pun eleganța, durabilitatea și responsabilitatea etică înainte de toate. Alegeți AURA, unde fiecare detaliu este un omagiu adus viitorului merchandising vizual sustenabil și inovator.

Produse
Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 dintr-un articol


 • AF1 damski manekin z ABS
  Nou

  AF1 Manechin feminin din ABS

  Manechinul durabil de înaltă calitate AF1 - Quintesența Simplității și Eleganței Modelul AF1 de la AURA se impune ca o mărturie a designului minimalist îmbinat cu o funcționalitate ridicată. Realizat în întregime din ABS durabil, acest manechin vestimentar reverberează angajamentul AURA față de reducerea emisiilor de CO2 și o viziune fără deșeuri....

  319,00 €
  In stoc

Se afiseaza 1-1 dintr-un articol